nieuws over Kiewit

Archief

kkk_86_2021_02

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootte
Bewaar het bestand kkk_86_2021_02_webber.pdfkkk_86_2021_02_webber.pdfKiewitenaren de kijker: Dirk Vercampt Stef Geers Junior Jee Kast Chris Goyens De natuur in Kiewit De ene Hasseltse straat is de andere niet Filo-toontje???2571 kB

kkk 86 2021 02 webber Pagina 01Kriskras Kiewit nr 86 van februari 2021 staat nu online

Voorwoord

Ondanks alle maatregelen zijn we er samen weer in geslaagd om een erg gevarieerd nummer van ‘de’ Kriskras Kiewit bij jullie in de brievenbus te krijgen.

Voor elk wat wils. Een mooi interview met de persoon waar het voor ons boekje allemaal mee begon, Chris Goyens.Een primeur over domein Kiewit als toekomstig onthaalpunt van De Wijers.

We mogen Dirk Vercampt verwelkomen die beroemd is als cartoonist @amp. Verder een interview met Stef van theater Muto over o.a. Vuurkorven. We blijven in de artistieke sfeer met woordkunstenaar Jee Kast. Allemaal Kiewitenaren die hun strepen verdiend hebben. En.... mogelijk een nieuwe ster aan het firmament, Junior Leroux die onlangs zijn eerste kortverhalenbundel uitbracht.

Zeker ook heel wat informatie en weetjes over ons mooie Kiewit. Al is dat mooie misschien wat relatief voor de bewoners van Kiewit heide. Hierover meer in dit nummer. En om alles wat in een ander perspectief te kunnen zien nog een bijdrage van Filo-toontje.

Wij hopen samen met jullie om elkaar weer snel in levende lijve te ontmoeten. Hou jullie goed en misschien binnenkort terug in de Binder of elders.

Tijd om te lezen nu.

Veel plezier.

Philip Scheepers

Categorie: