nieuws over Kiewit

Archief

kkk_88_2021_09

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootte
Bewaar het bestand kkk_88_2021_09_webber.pdfkkk_88_2021_09_webber.pdfRIP Jef Leroy Vrijwilligers van RC Hades Moestuinieren De Wijerroute Kunst door Luc Gielis en Jee Kast Guess who’s back? Filo-toontje???10044 kB

kkk_88_2021_09_webber_Pagina_01Kriskras Kiewit nr 88 van september 2021 staat nu online

VOORWOORD


Beste inwoner van Kiewit,

Met de woorden: ‘Het is een voorrecht je gekend te hebben’, eren we Jef Leroy in deze editie om wie hij was en altijd zal zijn in onze harten, gedachten en verhalen. We willen ook via deze weg Mariette onze deelneming betuigen.
Onze kerkgemeenschap doet een oproep aan de vormelingen en de gediplomeerden van de kleuterschool De Beverzak zetten we ook graag nog even in de kijker. Proficiat!
Wat zouden we zijn zonder onze vrijwilligers? RC Hades stelt hen graag aan je voor. Zo is ook vrijwillig het gedicht van Jee Kast in ons boekje terug te vinden en siert Dirk Camps met zijn prachtige cartoons ons wijkkrantje.
Nu de zon zich nog af en toe laat zien, kan je misschien de Wijerroute eens volgen, voel je je misschien geroepen het blote voetenpad af te wandelen, de boomkikker te spotten, kan je bijleren over moestuinieren of wil jij misschien als vrijwilliger aan de slag bij de Galloway-runderen?
Samana nodigt zijn leden uit naar de lavendelhoeve.
Teveel natuur voor je, ga dan eens een kijkje nemen in de vele tentoonstellingen van onze Kiewitenaar Luc Gielis of naar Corda Campus naar de tentoonstellingen van art facilitator Jee Kast.
We plezieren je nog graag met een lucratief tekstje over Zander en Matillke en de verborgen boodschap van onze eigen Filotoon. Voor wie dit nog niet voldoende vindt, een nieuwe voorlopige agenda en een aankondiging van een “eerste” optreden in onze Binder.


Veel leesplezier.
Lieve groetjes
Ann Cardinaels

Categorie: