nieuws over Kiewit

Archief

kkk_69_2016_11

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootte
Bewaar het bestand kkk_69_2016_11.pdfkkk_69_2016_11.pdfKriskras Kiewit november 2016???10207 kB

De nieuwe Kriskras Kiewit van november 2016 staat online.

Deze keer geen grote interviews maar heel veel informatie, hetgeen eigenlijk ook is waar we voor staan: een informatieblad van, voor en over Kiewit.

In de kalender staan maar liefst vier uitnodigingen voor een quizdeelname voor de volgende maanden. Het is momenteel precies een populair evenement en dat is logisch gezien de winter. We wensen de quizzers in ieder geval leuke avonden.
Philip Scheepers en Hendrik Geurts, Kiewitenaren van het eerste uur en tevens twee van onze redactieleden, willen zoveel mogelijk informatie verzamelen over de vroegere jeugdclub Hades en doen daarvoor een oproep.
Er is al lang sprake bij vzw Kiewit om een AED toestel aan te kopen en tegen de muur van De Binder te hangen zodat iedereen er gebruik van kan maken als dat nodig zou zijn. En nu is het zo ver. Ook hangt er eentje in de Putvennestraat bij RC Hades. Je krijgt de hele uitleg hierover van Bart Claes.
Wie van het vorige optreden van Dë Bjètëls in De Binder genoten heeft kan opnieuw naar een voorstelling met hoogtepunten uit hun twintig jaar bestaan.
De kerstdagen komen snel dichter, de verenigingen bereiden elk hun kerstfeest voor. Jammer genoeg organiseert de lagere school geen kerstmarkt meer dit jaar. Maar in de Luchtvaartstraat bloeit de kerstanimatie ten volle. Allen daar heen zou ik zeggen. 
Gert Roebben stelt de spelersploegen van Hades BBC voor. De heren Aploeg promoveerde twee jaar achter elkaar en speelt nu in de eerste provinciale reeks. Sinds dit jaar is er ook een volwaardige damesploeg van start gegaan. Veel succes dames!
Wij zijn met dit nummer begonnen aan ons achttiende jaar, dat kan tellen vinden wij zelf. Onze redactie wenst jullie dus voor de achttiende keer een spetterend jaareinde en een goed begin van het volgende!


Chris Goyens

Categorie: