nieuws over Kiewit

Archief

kkk_70_2017_02

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootte
Bewaar het bestand kkk_70_2017_02.pdfkkk_70_2017_02 ???18229 kB
Bewaar het bestand Verslag verkennende bijeenkomst Lokale Ziekenwerking Kiewit.pdfVerslag verkennende bijeenkomst Lokale Ziekenwerking KiewitVerslag verkennende bijeenkomst Lokale Ziekenwerking Kiewit???358 kB

De nieuwe Kriskras Kiewit van februari 2017 staat online.

Het leven in Kiewit staat niet stil. Op 31 december sloot krantenwinkel Van den Born definitief de deur. Vreemd, een gewoonte die je moet afbreken; onze extra boekjes brachten we er elke keer...hier kwamen Kiewitenaren meer samen dan waar ook in Kiewit.
Het is een ontmoetingsplaats geweest voor jong en oud, zowel vroeger als nu. We brengen in ons volgende nummer het verhaal van de uitbaters die vertellen over die 56 jaar dat DE krantenwinkel open was.

Samana/Ziekenzorg Kiewit heeft het moeilijk: de vrijwilligers worden ouder en zoeken eigenlijk opvolging. De zieke en oude mensen bezoeken en af een toe een feestje voor hen organiseren willen ze niet zien verloren gaan.

Acht leden van Kiewitfonds bezochten enkele van de projecten die ze financieel steunen in Zuid-Afrika: een ontroerend reisverslag.

Theatergezelschap Kreatief heeft weer een nieuw stuk ingestudeerd: ”de averechtse steek”. Een tragikomedie die je jezelf niet mag ontzeggen.

Wie houdt van sport en spel heeft aan deze Kriskras een hele boterham: kiezen maar.

En wie echt niet weet wat doen kan ook een hobby zoeken op de Hei tijdens de hobbytentoonstelling op 12 maart.

Fijn dat ze in de Vijversstraat zo graag feesten: elke gelegenheid is goed genoeg om weer een feestje te bouwen met de buren.

En zo zijn er nog heel wat straatcomité’s in Kiewit.

‘t Was weer leuk om dit boekje samen te stellen! Hopelijk beleven jullie er even veel plezier aan als wij. 

Chris Goyens

 

ps Ook hier in bijlage het verslag van verkennende bijeenkomst Lokale Ziekenwerking Kiewit.

Categorie: