nieuws over Kiewit

Archief

kkk_73_2017_11

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootte
Bewaar het bestand kkk_73_2017_11.pdfkkk_73_2017_11Acties voor de Warmste Week - Open brief aan het stadsbestuur en De Lijn - Nieuwe voorzitter voor RC Hades - Kerstanimatie in Kiewit - Harry Potter in Kiewit????11046 kB

De nieuwe Kriskras Kiewit van november 2017 staat online.

Het einde van het jaar nadert en dat wil zeggen dat de Warmste Week van Music for Life er aankomt: van 18 tot 24 december worden de resultaten van zovele goede doelenacties bekend gemaakt. In Kiewit vinden in dit kader drie acties plaats: ééntje georganiseerd door jeugdclub ‘t Geverke, eentje door ACV Hasselt Noord en de derde is de Warmathon die hier in Kiewit op 19 december plaatsvindt. Lees er alles over in dit boekje. Wij wensen de initiatiefnemers alvast veel succes.

Het einde van het jaar is meestal donker en koud. Jullie hoeven daarom zeker niet binnen te blijven. December is een feestmaand en daarom is er in de kerststal in de Luchtvaartstraat weer een leuk programma op poten gezet, is er op Domein Kiewit een echte kerstmarkt, heeft elke vereniging haar kerstfeest en organiseert vzw Heiwind een Heiborrel voor alle Kiewitenaren. Bovendien kan je op 10 december een prachtig kerstconcert meepikken in de kerk van Kiewit. Last but not least beginnen we het nieuwe jaar met een Nieuwjaarsreceptie georganiseerd door het Kiewit Evenementen Team dat iedereen van Kiewit wil ontmoeten op deze eerste zondag van het nieuwe jaar.

Omdat november en december de maanden zijn waarin er veel inbraken gepleegd worden - vorig weekend waren er dat in Hasselt 14 - geven we jullie tips om je auto en huis tegen diefstal en inbraak te beveiligen.

Verder in dit boekje laten we jullie kennismaken met de nieuwe voorzitter voor RC Hades, met een sport die Zwerkbal heet, kijken we terug op enkele acties die in het vorige boekje aangekondigd werden, maakt Kreatief haar nieuwe toneelstuk bekend, vertelt Stefaan je over de verhoging van de kanaalbrug en legt Nico Rutten je uit wat het buurtcomité met de stad overeengekomen is i.v.m.het kappen van de bomen in de Kiewitdreef.

Tenslotte wil vzw Heiwind haar ongenoegen uiten over het afschaffen van de lokale bus H2 en legt uit waarom die bus zo belangrijk is.

Veel leesplezier.
De redactie wenst jullie al een mooi einde van het jaar en een goed begin van het nieuwe!

Chris Goyens

Categorie: