Archief

kkk_74_2018_02

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootte
Bewaar het bestand kkk_74_2018_02.pdfkkk_74_2018_02Michel Jacquemin over zijn carrière als profwielrenner Lagere schoolkinderen worden circusartiesten De Kiewitse gemeenschapswachten Leuke hobby’s in Kiewit Project van Kiewitfonds gesponsord door Kiewitse verenigingen???29524 kB

kkk 74 2018 02 coverDe nieuwe Kriskras Kiewit van februari 2018 staat nu online. 

Een frissere look, een ander formaat.

Het werd tijd om ons boekje een opfrisbeurt te geven. We hebben in Karine Peters een creatieve geest gevonden die ons boekje wilde restylen. Zij heeft dat super goed gedaan! Met de nieuwe kaft slaan we een bladzijde om. Tegen dat Kriskras Kiewit haar twintigste verjaardag viert, zal de bladzijde helemaal omgeslagen zijn. Misschien verandert er hier en daar ook nog iets. De studenten van Karine, die les geeft in de richting Grafische Communicatie & Media, denken ook mee. Een ontwerp maken is een proces, heeft tijd nodig. Hoe het volgende boekje er gaat uitzien is misschien weer een verrassing. Ook de grootte van het boekje is veranderd. We testen dit uit en als het jullie bevalt gaan we hiermee verder. Wij zijn super tevreden! Jullie hopelijk ook.

Wat de inhoud betreft verandert er voorlopig niet zo veel: de kennisgeving van activiteiten, een boeiend interview met Kiewitenaar ex-profwielrenner Michel Jacquemin, afgenomen door losse medewerkster Ilse Van Mileghem, ook een gesprek met de gemeenschapswachten van Kiewit, de aankondiging van basisschool De Kievit die met haar leerlingen in een echt circus gaat optreden en Ann Cardinaels, die vanaf vandaag elke Kiewitenaar die bezeten is van haar/zijn hobby aan het woord wil laten.

Op 26 november is jammerlijk Jean-Marie Ramaekers, lid van de beheerraad van vzw Kiewit plots overleden. We willen even stilstaan bij wat hij voor de gemeenschap in Kiewit heeft betekend.

Kiewitfonds stelt het project kinderopvang Masakhane voor dat bekostigd is door de verenigingen en privé-personen van Kiewit die werken tijdens Pukkelpop en een gedeelte van hun opbrengsten vrijwillig afstaan; de Rockfuif, Kiewitquiz, Inferno en de organisatoren tijdens de Warmste Week waaronder jeugdclub ’t Geverke, de Pop Up Bar aan de VUB die Qui Vivit verkocht en de lopers van Claire Martin. De Pukkelpopmedewerkers werken dus niet alleen voor een ticket maar bezorgen ook kinderen in de ontwikkelingslanden een beter leven.

In het kader van onze vernieuwing willen we jullie medewerking ook vragen. Zijn er onderwerpen die jullie missen in Kriskras Kiewit, wat kunnen we doen om het boekje nog interessanter te maken, ook naar de jongeren toe. Laat het ons weten, we gaan er zeker rekening mee houden. We stelden de vraag al aan onze rechtstreekse medewerkers en vertellen jullie in het nummer van mei wat de resultaten zijn van deze bevraging. 

Volgend jaar bestaat Kriskras Kiewit 20 jaar en willen we dat vieren met alle Kiewitenaren samen. Laat ons ook weten wat jullie verwachting hieromtrent is. We gaan natuurlijk trachten hieraan te voldoen! contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Alvast bedankt!
Chris Goyens, Stefaan Brillouet, Philip Scheepers, Ann Cardinaels, Jef Leroy

Categorie: