nieuws over Kiewit

Archief

kkk_76_2018_09

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootte
Bewaar het bestand kkk_76_2018_09_web.pdfkkk_76_2018_09_web.pdfT.C. Tenkie, tennisclub met jong dynamisch bestuur Nieuwe-generatie-turbine aan Sportcentrum Kiewit #ALL4Hades, een opmerkelijk initiatief in Kiewit Actiegroep Struikelpunt geeft verslag van debatavond 6 juni???7356 kB

kkk 76 2018 09Kriskras Kiewit nr 76 van september 2018 staat nu online!

Nog veel beter, oordeel zef maar.

Deze zomer heeft toch echt wel heel wat sporen nagelaten: uitgedroogde beken en vijvers, bomen en struiken met enkel nog bruine bladeren, gele gazons… Gelukkig heeft het al enkele keren geregend en kleuren de tuinen weer stilaan groen. Maar wie klaagt er over? We hebben een prachtige zomer gehad en het ziet er naar uit dat de herfst ook gaat meevallen.

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen en heel wat verenigingen zijn met hun nieuwe werkjaar van start gegaan. De routine opnieuw na een vakantie kan ook deugd doen.

Wij kregen heel wat info over activiteiten en bespreken voor jullie enkele interessante onderwerpen.

Volgend jaar bestaat Kriskras Kiewit 20 jaar. Het eerste boekje is verschenen in november 1999. Sindsdien schreven we 76 boekjes vol. In het kader van die 20 jaar dachten we dat het misschien interessant zou zijn om nog eens
een artikel opnieuw te laten verschijnen. Ik denk daarbij aan artikels van Gerard Verbeek – hij overleed in 2008 - over Kiewit vroeger: septemberdagen 1944 – Kiewit in het grijze verleden – het leven in Kiewit in 1960… Er zijn veel interviews gemaakt met Kiewitenaren die nu niet allemaal nog in leven zijn.
We zetten verenigingen in de kijker, vierden feest met jubilarissen…. Laat ons gewoon weten als je een artikel opnieuw wil lezen in Kriskras.

We gaan die 20 jaar Kriskras Kiewit vieren met jullie allemaal. Je hoort er nog van.

Chris Goyens

 

Categorie: