Archief

kkk_77_2018_11

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootte
Bewaar het bestand kkk_77_2018_11_web.pdfkkk_77_2018_11_web.pdfReveil kerkhof Kiewit op 1 november Kerstmarkten en kerststal RC Hades pilootproject 100 km-run voor Kom op tegen Kanker???9605 kB

kkk 77 2018 11 webKriskras Kiewit nr 77 van november 2018 staat nu online!

1 november is een dag waarop veel mensen troost vinden wanneer ze hun overleden geliefde samen met anderen kunnen gedenken. Dit jaar kreeg die dag een extra dimensie. Op ’t kerkhof van Kiewit organiseerde Sofie Moons een reveil. Wat het woord betekent vertelt Sofie in haar artikel Herinneren is mooier dan niet vergeten. Sofie verloor haar papa, Johan Moons, tien jaar geleden.

Net als vorig jaar zijn er tal van activiteiten in het kader van Music for Life voor De Warmste Week. Jeugdclub ’t Geverke kon verleden jaar met zijn activiteit € 700 schenken aan dit goede doel. Zij zijn ook dit jaar weer van de partij voor Kiewitfonds met de Paalsteenbattle. De mensen van Kiewitfonds zelf organiseren de Kiewitquiz en Inferno. Tijdens Inferno wordt er een hels kabaal gemaakt: vier lokale bands dalen af in de krochten van de hel voor een hemels hoog doel, aldus de organisatie. Mooi gezegd en zo is het ook!

In ‘t kader van moeite doen voor een goed doel stelt Griet Knaepen de 100 km run voor. Haar team loopt 100 km voor Kom op tegen Kanker. En je mag altijd sponsoren.

Verder kan je naar twee kerstmarkten gaan en naar de kerststal in de Luchtvaartstraat,waar een uitgebreid programma gedurende twee weken voor ieder wat wils biedt.
RC Hades voetbalclub wil een duurzame en gezonde sportclub worden en stelt jullie haar pilootproject i.v.m. deze doelstelling voor.
Wij informeren je ook over #All-4Hades.

En als je wat meer wil bewegen mag je lid worden van ouderbasketclub: éénmaal per week ongedwongen, recreatief sporten bij BBC Hades. Dat moet toch deugd doen hé?
Verder kijken we terug met veel foto’s naar enkele activiteiten die aangemeld werden in ons boekje van september.

De redactie van Kriskras Kiewit rest dit jaar alleen nog jullie allemaal van ganser harte fijne feestdagen te wensen en voor 2019 een goede gezondheid.

Chris Goyens

 

Categorie: