nieuws over Kiewit

Archief

kkk_81_2019_09

Bijlagen:
BestandBeschrijvingBestandsgrootte
Bewaar het bestand kkk_81_2019_09_webber.pdf kkk_81_2019_09_webber.pdfNieuwe inschrijvingsregeling VBS De Kievit - RC Hades bekroond voor beste jeugdwerking Vlaanderen - RC Hades heeft plannen! - Eerste samenkomst Vormelingen Kiewit - Ervaringen tijdens Pukkelpop van een straatafsluiter???2644 kB

kkk_81_2019_09_webKriskras Kiewit nr 81 van september 2019 staat nu online!

Het septembernummer van Kriskras staat altijd boordevol affiches van verenigingen met aankondigingen van activiteiten. Vandaag hebben we zelf ook een affiche gepubliceerd.

In november bestaat Kriskras Kiewit 20 jaar en dat willen we samen met jullie Kiewitenaren vieren! Op zondagnamiddag 8 december is iedereen welkom in de feestzaal van De Binder. Wie er zin in heeft kan alle boekjes die gedurende die 20 jaar verschenen zijn inkijken. We zijn volop bezig met de organisatie van die namiddag die voor jong en oud een feest moet worden. We houden jullie op de hoogte.

Pukkelpop is elk jaar toch een evenement dat elke Kiewitenaar aanbelangt. Voor mij was het dit jaar een topeditie. Daarmee bedoel ik dat het wild parkeren bijna nihil was en dat de mensen van de straatafsluiting overal goed op de hoogte waren van de situatie voor het verkeer op de plaats waar zij dienst deden. Om een idee te krijgen hoeveel mensen er nodig zijn om dit festival te laten doorgaan publiceren we voor jullie “Pukkelpop in cijfers”. Indrukwekkend!

Er is al een hele tijd sprake van dat de spoorwegovergangen in Kuringen zullen dicht gaan. Deze maatregel en nog vele andere treden vanaf 1 oktober in voege bij wijze van test. Het gaat toch wennen zijn. Je kan hierover lezen op de website www.werkenaanwijken.be. Vandaag zie ik geen concrete wijzigingen in het verkeer op die website maar tegen 1 oktober waarschijnlijk wel.
Het zal ons uiteindelijk allemaal ten goede komen.

Chris Goyens

 

KRISKRAS KIEWIT ZOEKT NOG STEEDS MEDEWERKERS

Wij, Kriskrassers, willen ons team versterken om het boekje, dat in november haar 20ste verjaardag viert, te kunnen blijven uitgeven.
Wil jij graag meewerken aan Kriskras Kiewit?
Welkom, we hebben je nodig! Hoe meer medewerkers, hoe beter!
Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Dan regelen we een afspraak om eens te babbelen!

Categorie: